Ett väldigt intensivt sätt att fördjupa sig i konsten att rida och samvaron med hästar. Jag tar bara emot en veckoelev åt gången, vilket gör att det blir väldigt intensiva dagar. Jag anser att ett gott samarbete med hästen inne på ridbanan grundläggs utanför ridbanan med att ge hästen och sig själv goda förutsättningar att kunna fokusera och göra sitt bästa väl inne på banan. Därför får du som veckoelev delta i allt arbete runt hästarna och stallet  under dagen, då vi kommer att gå igenom viktiga detaljer såsom fodring, dagliga hälsokontrollsrutiner, val och inpassning av utrustning och en hantering av hästar som ligger i linje med grundtanken inom ridningen. Du får även vara med under den dagliga träningen av mina hästar och ta del av min filosofi. Jag uppmuntrar frågor och jag anser att en givande kommunikation bygger på en öppen och trygg dialog mellan mig och mina elever. Därför är du varmt välkommen att aktivt vara med under träningen och avbryta med frågor och funderingar.


Du får välja själv om du tar med egen häst eller kommer utan. Tar du med egen häst så får du två lektioner på din egen häst och en lektion på någon av mina skolhästar per dag. Kommer du utan häst så får du två lektioner på någon av mina skolhästar per dag. Dessutom har vi en timme teori eller praktisk teori per dag. Exempel på praktisk teori kan vara sitsövningar eller en teorilektion ute på ridbanan tillsammans med någon av mina skolhästar för att fördjupa sig i vissa detaljer.


Box inklusive strö, saltsten och hage, med eller utan bete ingår om du tar med egen häst. Det är lämpligast om du tar med eget hö/hösilage om din häst ska ha det, för att undvika snabba foderbyten. Om det orsakar problem så finns det hö/hösilage (beroende på vad jag har hemma) att köpa till.

Du är här måndag till fredag, kl 7 till 16. Boende finns att hyra i närheten. Fika och lunch

ingår.

Anmälan är bindande.

Under 2011 kan jag ta emot veckoelever under mars, april, maj och september, oktober. Väldigt begränsat antal platser.


Varmt välkommen!

Pris: 4000 kr

Veckoelev
TillbakaUndervising.htmlshapeimage_4_link_0